har inget tålamod

så orka inte sitta med det där får fråga mina bröder om hjälp dom vet hur man gör! haha dom har hjälpt mig med mycket om jag inte hade haft dom så hade jag knappt kommit in på internet det kan jag lova. Men nu ska jag komma på något annat att göra, puss

roc me out

börjar kunna dedär spanska glosorna så nu ska jag tare chill ock kolla film eller något sånnt, eller försöka få över filmer till min ipad kanske inte för jagkan men ja... ska lyckas haha! så önska mig lycka till.

lättlurade blåsta saker :)

har vart en bra dag i skolan, hade ny A-tid, bild screen tryck eller något sånnt. Skönt att slippa engelskan. NU tänkte jag ta en dusch sen träna till spanskan vi har i morgon, men orkar inte för fattar ändå inget...   hejdå and goodbye!!!

wiepepepep

mena innebandy turnering såklar vi hade ju basket förra året haha. Nu ska jag slå på någon film tror jag fast vet inte vilken, och orkar inte leta igenom alla miljarder filmer jag har på datan... men nu ska jag inte tråka ihjäl er hejdå

fake? ja

skriver skiriver skriver hehe ja det får bli som det blir nu.
fett bra lått:

talk that talk

hejjjjjjj
"skriver" på min deckare försöker iallfall men kommer på nada, och det suger står helt still i skallen skulle vart bra om det räckte med en halv sida! hehe. Men ska ta tag i det där snart. Och om exakt en vecka är det innebandy tunering och ja det ska bli som förra året tycker jag, vi ska vinna!!!

Har inte funkat o blogga på mobilen på jätte länge

Kan inte sova så sitter o drygar o kör tempel run bajs vill sova


trött

nu ska jag slå på tv:n och glutta på något sen sova godnatt!

young, wild & free


sexit

svider som eld haha

haha så sannt


stört?

ni får tycka jag är störd men vill ha läpp piericing!!! fett najs

bästa filmen ever!

åhh så sjukt bra, nu får del 2 skynda sig att komma ut!!! ska inte berätta nått om den för det orkar jag inte haha. Och blir inget örebro imorgon heller blir en läx dag ist WOHO!

no air

försöker just nu andas i mina jeans mamma sitt in haha men nu sitter dom iallafall snyggt! får plågas lite. Och nu taggar jag breaking dawn!!! Lina kommer hit vid halv 6 ungefär så åker vi in vid 6 tiden och äter innan oså trevligt trevligt! :)
lite såhär halv passane :)

tänkte berätta min önskelista tills jul

Är fortfarande hos Jonna och Linnea är kvar med hahah harnog aldrig skrattat så mycket som igår kväll herregud hahahaha. Men här är iallafall min önskelista:
•presentkort på ginatricot,make up store och bikbok
•pengar
• chanel örhängen
• new york resa (som jag inte kommer får men man kan ju alltid hoppas ;))
• rosa bärbar data
kommer typ inte få nått av det men jaja :)

idol

sitter nu och kollar idol med linnea och jonna o har det myyys, vi åt även på 47:an så är skapligt mätt + att vi har godis och chips mm. hahah mull? ;) men börjar väll snart så ska vara lite social :)
fin fint!

he is we

Slutade fem i 1 ungefär, gick hem, satte på full volym på datorn och städade mitt rum och garderob har även skrivit en halv sida på min deckare hade inte börjat men får skylla mig själv har inte gjort något på 3 lektioner men går värkligen inte i skolan vet inte varför... men känner mig lite sådär halv duktig ;) Och sen i kväll blir det att åka till Jonna och sova där med Linnea med MYS! Så ska duscha och packa lite nu, pussisar!
im sexy and i know it

awesome helg


jul hos mange


hahahhahah

Now bli det att tränish on the english with my ugly glases, i feel like a realy geek FUNNY :D
hoppväxta ögonbryn?

mitt knä kan dö

har lyckats vrida till det på nått mystiskt sätt, säg gör ont som när jag spela fotboll, fick sluta pga det och snart 2 år sen... dumma knäN! Men får väl se om det är bättre i morgon. Nu ska jag checka lite bloggar och fb sen blir det nog tha bed! Godnatt!

hemma från en mysig dag med lina

Hejjs!
Förljde med lina efter skolan, vi kolla BB och lite så, längtar efter en ny sänson ellr kommer det en? det gör det va? ;) Men nu ska jag öva lite på so redovisningen OM jag hittar den annars skiter sig allt haha. eller igentligen inge kul men endå. Sen blire och läsa lite englishhh så bai bai

In tha mysrum

Och har b-tid nu och orkar inte göra nått men ska läsa engelska ändå för det provet ska gå bra!!!


SKA HAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

är trött på usa mönster men ja kan inte låta bli att älska den här :')

internöt

inte haft intenet sen jag kom hem från Linnea och det var för 2 timmar sen.. kännde som en evighet hehe! Nu ska jag plugga till engelska provet på fredag så skriver kanske senare eller i morgon, hejdå!
haha kommer aldrig glöma det där ;)

jag och någon klasskompis


Lost and so alone 
Born but never known
Left all on their own
Forgotten children

krossa,mosa,bryta,slå

Känner att min mobil kan dö nu, så jädrans trött på den, har lust och bryta den på mitten stampa på den slå på den med en hammare sen elda upp den skulle kännas bra alltså haha, har ju faktiskt haft den i över 1 år. Vill ha en blackberry, så sjukt snygg!
kärlek i första ögonkastet!♥

saker jag gör på fritiden

är med mina vänner, sitter vid datorn och ja inte så mycket mer haha.

54 dagar kvar tills one tree hill säsong 9!!!!!

Gissa hur glad jag är!!!!! åhh världens bästa serie ever

kollat klart nu

hahha har suttit sen kl 8 och kollat är ganska trött nu asså herregud. GODNATT

one more time-chris medina

Snart blir det twilight maraton här hemma! fast måste typ städa mitt fum först men orkar inte. Aja seyaaah

rysningar


det här får mig och gråta

Gråter inte ofta men några saker som får mig och gråta är one tree hill, när jag slår mig jäkligt hårt, när man blir totalt dissad av en vän, om nån säger nått sjukt elak om en och sprutor...

fem bilder från några minnen 2011


awesome dag!

hej
Efter skolan så gick jonna o jag hem till mig och chilla lite, sen gick vi ner o åt på 47:an, och efter det kolla vi på innebandy i typ 2 timmar, super kväll med dom allra bästa! Men nu är jag sjukt trött så the bed next! :)

skolisch

hello
har inget mer att skriva haha så får bli HEJ.

ändrat liiite

vart väl bra. Vill ju kunna fixa så det blir as bra men inte så duktig haha. Och har bara picnik när jag gör headers... fattar inte photoshop. Men nu ska jag inte klaga :D Blir lite kemi nu sen sova godnatt!

en sång som får mig att må bra!


So

.


jar of hearts

Efter skolan idag åkte jag jonna och lina hem till linnea. Super kul älskar att vara där. Har även hundra miljoner trillioner läxor känns det som kemi,so,engelska+prov,biologi,spanska vet inte om det va nått mer men mycket iaf! Så dax att börja NU, kuuul.
kramisar

en bild på mig och en kompis!


hallojj

Kom hem från marieberg nu, har vart där med Lina och hennes mamma och syster! Super mysigt :) Nu blir det sängen nästa!

zombie love song

somnade i soffan så blev inte så mycket film kollande och nu sittre jag som en zombie, ska nog ta och lägga mig igen orkar knappt sitta upp! GODNATT

Ett småkryps liv

Kycklingrulle, oboy och film kan inte bli bättre kväll när man trött. :)


asfd

sitter här med jonna lina och linnea. Lyssnar lite musik oså och jag dör av hungrighet :s

lite låtar



Plipp plopp

Ska försöka sova nu men går inte så bra är jätte pigg :( godnatt även fast de flesta sover!


5 bilder som gör mig glad!


mina vänner gör mig glad!

hola

Idag har bara vart en sånhär slappar dag, har inte gjort mycket gick upp vid 1 tiden kolla lite tv, har läst so:n 1 gång o fattar inget typ det har jag gjort haha. Tror jag ska duscha nu, sen blir det mycket mycket mer so och efter det en barn film! :) ha det bra!

make up store

köpt lite smink från make up store idag, nice! En foundation, ett puder och en borste.Och om en stund ska jag med mamma och pappa till farmor och farfar, mysig. Vet inte när jag kommer, men gör ett inlägg då eller fler haha.


hallojj

snart blir det att åka till örebro, måsta bara sminka mig oså, men dax och börja nu haha hejdå!

en bild som inte är tagen i staden jag bor i

sälen!

tre saker som finns i mitt rum

finns igentligen hur mycket som hellst men tre saker då
1. min älskade imac
2. min säng
3. min garderob

11/11-11

idag är det en dag med många elvor i ;) haha men nu sitter jag hemma med Moa och Leo, Jonna kommer även snart hon var bara hemma o lämna sin väska eller nått sånnt! Men nu ska jag fortsätta kolla runt lite på bloggar hejs!

time for school

Ska snart cykla till skolan, rättså chill dag idag börjar med svenska och slutar med so. Men nu ska jag fixa det sista hörs senare! :)

sex sanningar om mig!

1. tror på spöken och klarar inte av program som det okända
2. är väldigt blyg
3. kan inte göra en kullerbyta...
4. är beroende av att måla naglarna
5. har aldrig bakat kladdkaka
6. har konstig musik smak (enligt mina vänner), kan lyssna på typ allt rock,pop,"emo",rapp ja allt utom typ sofiah eller vad hon heter usch!

!

Dag ett - Sex sanningar om mig själv.

Dag två - Tre saker som finns i mitt rum.

Dag tre - En bild som inte är tagen i staden jag bor.

Dag fyra - Fem bilder som gör mig glad.

Dag fem - Bild på mig och en kompis.

Dag sex - En sång som får mig att må bra.

Dag sju - Fem bilder från några minnen 2011.

Dag åtta - Det här får mig att gråta.

Dag nio - Saker jag gör på fritiden.

Dag tio - Jag och någon klasskompis.

 

tänkte börja med sånnt här, får se om jag orkar 10 dagar men det ska nog gå!


.

utvecklings samtalet idag gick väl sådär, hade E i det mesta utom matte och syslöjd typ. Men nu ska det bli ändring på det har jag bestämt, hur nu det ska gå... ;) Men nu ska jag läsa so hörs... haha// pluggis

marry you

sjukt bra!

nu ska jag vara depp

hejdå.

hold ya head

har igentligen inget och skriva så det här är helt onödigt men vill ändå skriva ;) Ganska kul och skriva faktiskt när man inte måste skriva om något speciellt. Har kul när jag skriver här för att skriva är ju kul så skriver massa nu massa. haha humor eller nja kanske det eller så är det törris humor, aa det är det nog, skriver nog lite med mig själv känns det som hmm aa jag skriver med mig själv, men blir ju bara roligare och roligare att skriva så skriver ännu mer, kul va att sitta och läsa och veta att jag har slösat bor nån minut i era liv som aldrig kommer tillbaka, kanske inte så kul att veta men nu är det så! Och för er som inte gillar att läsa som jag behöver ju inte det fast det här kanske jag skulle skrivit i början aja då vet ni det fårn och med nu, så om nu inte gillar att läsa läs inte vidare. Eller jo läs vidare eller inte eller jo bestäm själva, gillar att skriva gillar att skriva eller inte med penna utan på datorn för allt gå mycket fortare och jag har så ful hand stil på data kan man ju välja skriv stil om man vill det och det blir fin då inte som mitt kladd, okej slutsats: det är kul att skriva på dator och inte med penna! då så säger jag godnatt till alla som orka läsa hel ni andra är slöa, puss

on englishh

hello,
I love to write on english sooo you all know, thath because i do it now. The school ends 3.10 and after that i go to my mum because we would fix a thing, my jeans. And now i listen on music, and im hungry on chocolate :(
bye bye

hot!

kul..

skriv ditt namn utan att sudda.
skriv ditt namn: ebba
utan att se: ebba
med hälen: ebbha
med hakan: ds b bvaz
med lillfingret: ebba
med armbågen: ebba
med pannan: webhhbsax
med näsan: ebba

Vill ut nu!

Min alergi dödar mig har skavit i mina ögon sen i söndags så fort jag kommer hem buhuhu och några tabletter tänker jag inte ta för dom blir man trött av och det är jag tillräcklit så :( apaaaa


Gick upp onödigt tidigt idag

kvart i 6.. men behöver inte stessa så mycket iallfall! sitter och lyssnar på lite one tree hill låtar, helt ärligt får rysningar av det, så sjukt bra. Bara av att tänka på serien får jag ångest... hahah säsong 9 orkar snart inte vänta :(
orkar inte med nån bild idag, har bara mjukis kläder på mig , inte så jätte intressant och se.

tråkigt jaoo

hur:
svarar du i telefon? - hallå/ aa det är ebba
gör du när du är kär i fel person? - jadu
tycker du om gul-bil leken? - HAHHA den är bäst! kör den jämt fast får köra med mig sjlv oftast.
hur mycket pengar har du i plånboken just nu? - ja hmm, nån hundring sen har jag kortet
mycket är klockan? - 20.15
många kontakter på msn? - inte så många
spenderar du en regnig dag bäst? - chillar kollar film oså

vem:
är ditt 10 sms från? - anton tror jag
pratar du med på msn just nu? - ingen
ringde dig senast? - anton
vill du kasta en sten i huvudet på?- finnas några stycken
saknar du just nu?- sommaren
ska du träffa imorgon? - många haha
sov du med senast? jonna
vem fick du senast sms av? antooon

ja & nej frågor:
cyklat utan händer? - typ 3 sek 
gråtit en hel natt? - tror det
druckit så du spytt?- dricker inte
åkt vattenskidor? - nej ,men vill testa
åkt rullstol? nope
gjort en bakåtkullerbytta? - kan inte göra kullerbyttor :s
köpt lösgodis för över 50 kr? - ja
haft träningvärk? - jaaaaAAA
önskat att du var av det andra könet? - aa nån gång
sett din kompis i rosa kanin dräkt? - haha nej, men en i en grön och rosa ;)

skaver i ögonen, trött så jag nästan somnar sittandes och prov i morgon livet är för bra just nu! ♥

okej skavandet kan vara mina linsers fel men ändå. Och att jag är trött är med mitt fel och även att jag inte tränat biologi,ALLT är mitt fel hehe. Nu blir det att ta en lååång dusch sen krypa ner i sängen och träna prov! lite mysigt iaf :)
stockholm

ha mittbena?

igga mitt fettiga hår!

dagens


EMA

Justin bieber va nyss, kan ju inte säga att jag är något jätte fan. Men ja ska nog ta och sova snart är jätte trött, sen är det ju skola i morgon yippie eller inte. Godnatt sweeties!

segt

är ap trött, men måst värkligen träna på biologi provet vi har på tisdag sen har vi so men när det är vet jag inte det kan lika gärna vara i morgon och då kommer det gå skit men jaja :) får väl gå som de går! Alexander och jessica åkte ven för en stund sen hem till stockholm, hann inte träffa dom så mycket och det va tråkigt :( Men får ta någon helg och åka upp till dom. Ha en bra eftermiddag nu!

sjukt att det är en vecka sen halloween redan.

allt jag köpt!

earcuff- ur&penn
halsband- H&M
örhängen- Åhlens
äntligen en ny strass klocka!- ur&penn
linne-BikBok
stickat tröja den är mer grön irl-vero moda
jeans-ginatricot äntligen ett par jag inte behöver korta av!!! (fast behövs sy inns såklart)
iphone skal- nån konstig butik kommer inte ihåg vad den hette med billigt var det!
inte så bra bilder vet, men har ingen system kamera som ALLA andra har!

scary öga

e, men kolla vad rött det är, tog bara ur min lins och det gjorde ap ont och nu är det såhär! blää

hemma från storstaden!

Har haft den bästa helgen på länge, ätit glassen med det godaste strösslet, shoppat, sett några kändisar mm.
Bilder på det jag köpt kommer nog senare eller i morgon oså!
skriver om en stund! puss

Chillar på hotell rummet

Vi har gått på stan hela dagen, så mina fötter känns förlamade haha. Har hittat en tröja och iphone skal och lite underkläder, kanske blir mer i morgon, men tror vi ska äta snart så hörs!


Bra start på dagen

Försov mig en timme för hade ställt in larmet fel så vakna halv 7 och hade en halvtimme på mig... Lite stolt att jag han ändå! Men sitter i bilen nu mot örebro sen därifrån tar vi bussen till stockholm :)


Får damp kan inte sova

%*+%}}\>£$:-)@8(?.!' #~#%~<<<#


fixat naglarna igen

spokeyy men ville inte va med på bild...

stockholm i mitt hjärta

Kommer bli dålig uppdatering dom kommande 2 dagarna, men kanske om mitt internet på mobilen inte muppar s¨blir det nog några mobil inlägg :) Men nu ska jag packa klart det sista viket är väldigt lite sen blir det film sen sova!
Puss hejdå baii kram osv.

stockholm på fredag!

Kom på att det bara är en dag kvar till stockholm med jonna, kommer bli bäst! Då blir det världens godaste strössel med, åhåhå längtar. haha strössel i know, men det är det godaste som finns. Nu ska jag kolla film så godnatt till alla som ska sova :)
halvblött ofixat hår, inget smink, blek som ett spöke, vet... haha

klumpig

har säkert tappat mobilen 5 ggr och smällt i den i väggar och bordskanter och vet inte allt, börja med att jag vakna och sutta inte den i väggen för den låg brevid mig.. haha. Blev inget marieberg heller för pappa vart sen, så vi åkte till nya icat och hade jätte kul, eller inte. det ända som var bra var godiset ;) Men ska ladda ner nån film nu.

Mys framför tv

Kollar lite film och ätar popcorn, senare ikväll kanske det blir marieberg med pappa men får se.


ganska gött att blogga på blogg.se nu!

för devote går ju inte och gå inte på haha. MEn skit samma. Sitter och pratar i skype och provar örhängen, kul jag vet.. :) haha godnatt!

målat naglarna

blev nått lila/grått glittrigt orkar inte mer än så. Sjukt trött blir att lägga sig snart eller iof har ju sov morgon så jag nån gång blir det väll. Sen nästa barnbidrag blir det nya naglar, så den 20 november då SKA jag fixa dom! saknar dom jag hade i sommras så, men blev trött på dom och bet bort dom hehe...

new in!

H&M
dålig bild men bra hårspray eller bäst! H&M
vero moda

Nya hårfärgen!

'
förjävlig bild men orka inte haha!

Hos frisören

Färgar håret! Kommer bli super


RSS 2.0