Kolla aladdin

Minns hur läskig jag tyckte jafar eller jagar? Nått sånnt där haha


tusen bitar

hej hopp
har nada att skriva mer än att den här kvällen kommer suga eller ja kanske, får väl sitte och nörda film eller något sådant :) inga raketer har vil heller vad jag vet...

...

ibland så är jag dum i hela huvet, jag vet att jag typ blir phsyk störd när jag kollar på filmer om andar och sånt där skit och så ändå gör jag det WHY :( så sitter här nu och är så jäkla rädd så jag knappt vågar röra mig..  och film helvetet hette "the haunting in connecticut" som jag inte har en aning om vad det betyder men men , ska fortsätta med att vara döds rädd, ha en trevlig natt för det ska inte jag ha.

sötnöt


zzzzzz

kom hem från linnea nyss, är ap trött så ska nog knäppa på någon film och mysa ner mig i soffa, jo så får det bli! har inte mycket mer och skriva.

Mer harry potter

Nu kollar vi på film 7 :)


Harry potter maraton

Sitter hemma hos linneas pappa o kolkar på harry potter ska sova här inatt med,MYS! Men nu ska jag fortsätta kolla hejdå :)

MY MAN


åker till linnea en sväng

så bloggar någ inte förens senare ikväll

mellandags rea

hej hej hej
Har sovit sen jag kom hem från örebro hehe, men nu är jag super pig :D sitter just nu och kollar lite på fb och snackar i skype med några. jätte intresant i know haha. puss o hej

/spyr

har nog sett den äckligaste filmen någonsin the human centipede 2, ett tips KOLLA INTE

tjenare tjenare

har vart i linde hela eftermiddagen och ätit lite mat också, var super mysigt, vi träffas ju inte så jätte ofta!  och sen jag kom hem har jag bara kollat på film (RIO) sen typ städad lite blan alla mina miljoner frida tidningar hehe, men ska fortsätta med det nu sen blir det mer film, mys!

julklappar

högtalare och baslåda
smyckesträd
nytt sofföverdrag så jag äntligen slipper det gula.
armband och i den där paljettiga saken är det shampo
+1800kr, super fina saker! Kunde inte bli bättre

untz untz

HEJ!
Nu har alla åkt hem utom alex och jessica som sover här. Fick massa fina grejer idag med ni får bild på allt senare, när jag tagit alla kort. Och i morgon blir det att åla till linde och fika lite där hos mina kusiner. Sen på tisdag åker jag och pappa även christoffer kanske blir med, då är det mellandags rea som gäller och byta min tröja jag fick!

annandag jul!

Idag så ska jag vara hemma och min bror och hanns tjej kommer hem från stockholm, även min andra bror oxh hanns tjej kommer sen mormor och morfar. Vi ska äta lite julmat och öppna mer paket, toppen! Men först ska jag fixa mig. hejdå

God jul!

Har hållt på och fixat med mitt rum ett par timmar nu, har nämligen fått ett nytt soff överdrag så jag slipper det gula, ett svart blev sjukt myket finare iallafall känns inte så barnsligt! Paketen jag fick få nu se någon annan dag för orkar inte ta några kort, är mega trött sov inte mycket i natt och det är datorns fel som vanligt.. Men ha en fortsatt mysig jul nu.

ny header!

gjort en ny nu, haft den andra så längen nu är bara kruxet att jag vill få in en till bild under korset jag har på sidan som nu ser, men går inte så bra. Får fixa det någon annan dag om det ens går, godnatt!

rockstar*

glad,gladare,gladast. Har fått massa bra låtar på spotify som inte finns där igentligen så nu jeklar blire att dunka, mamma och pappa kommer inte få sova mycket i natt haha! önskar att jag hade en baslåda här på rummet skulle vara sjukt kul ;) hela huste skulle skaka. Kanske ska köpa högtalare iallafall ljudet i min dator är ju inte sådär super bra... Men nu är det färdig tjötat om det. Ska se på någon film nu ska kolla om nya glee vsnittet kommit ut på pirate, so have a nice evening!

gonna shine

hej på er!
Har nyss limmat på lösnaglar lyckas limma fast hur mycket som helst haha, lim över hela handen... Och idag har jag varit hos linnea hela dagen med jonna och lina vi har inte gjort så mycket mest skrattat halvt ihjäl oss. Och i morgon är det julafton för alla er som inte vet fast alla borde ju veta. Ända roliga med det kommer vara paketen. Sen har jag lite kläd panik har typ inget att ha på mig, fast har massa nya linnen men har ju ingen kofta så det skiter ju sig.. får väl ta något i morgon kommer vara fult iaf. Men nu ska jag inte dryga ut er!
iiint hår bara borstat igenom det... det är därför jag aldrig har lockigt/vågigt för det känns som jag gått upp ur sängen sen gått iväg.

Ebba duschar, så jag sitter och tar en massa fula kort på mig själv och drygar.. =)


heeeh

你好我的名字是彼得和中国是有趣

tjoho

JULLOV nu obeskrivligt skönt! Vi fick även våra betyg idag hade B i geografi och C i syslöjd det var dom bästa resten D och E :) nöjd. Vet inte hur det blir senare om jag ska sova hos jonna eller inte, Får se hur det blir.

hej :D

Glad igen har inget att va sur över, saker händer. Sitter och dunkar sommar musik och längtar efter jullovet! Ska bara vara i skolan till typ 11 sen slutar vi GÖTT. Får även mina betyg idag, dom första kommer nog inte vara så bra, hehe. Men nu ska jag fixa det sista hejdå

sug dag.

har inget och skriva mer än att den här dagen har vart sämst.

haha.


hej hopp i galopp

kom hem för ett par timmar sedan en dag elelr kväll på marieberg. Och jag som inte skulle köpa något unde såklart inte låta bli, köpte ett linne och lösnaglar, många linnen men går åt! Har inga bilder känns som jag måste börja ta mer, men inget man tänker på.. känns så tråkigt och inte ha någta bilder men ni får stå ut!
nån bakgrunds bild till mobilen hahah

forever now

godmorgon!
somnade tidigt igår halv 10 ungefär, så hade inte ställt larm eller något så vakna i lite panik hehe men nu är det lungt. Idag har vi bad och vi får gå upp lite tidigare så vi hinner till jul lunchen. Sen har vi engelska, älskar det vet inte varför men är bara bäst. Nu ska jag inte tråka ut er, kanske bloggar mer sent ikväll för ska inte till örebro senare, inte för jag har penger men bara kul och vara med. Hejdå

frozen

fryser som tusan och är rätt pist off på mina föräldrar, ska nog ta en lång dusch sen krypa ner under täcker och glutta film! så får det bli. Toppen, vi höres i morgon.
seriös oså.

knorr

Hej!
Kom nyss hem från Patrik var där med Lina och Linnea vi kollade lite film och så, sen ägde jag ut alla på guitar hero eller inte. men nu ska jag äta hejs svejs

du är den bästa♥



paralyzer

känns så sjukt bra den här veckan i skolan kommer vara hur chill som helst, inga läxor eller så och sen bara 3 vanliga skol dagar. Kan inte bli bättre och så blir det jullov på torsdag gött!!! sitter här och är hur glad som helst :D

ja tack tomten!



god morgon?

vaknade för en timme ungefär, så sjukt skönt att sova ut. Ska inte göra något speciellt idag, har lust att städa mitt rum helt frivilligt för det är så stökigt. Så ska nog börja med det. Puss och hej!

mä mä mä mä mä mange

bästa på länge!

marieberg

hello!
Haha mina ögon bryn i jonna inlägg hon skulle måla dom och dom blev jätte långa, såååååå snyggt ;) Idag var jag i örebro med jonna ocj linnea och vi träffa manne och edvin med så var med dom hela tiden fick med mig ett linne och ett par örhängen. Har ingen lust att ta någon bild inte något intresant ett par kors örhängen i guld och ett vinrött linne. En bra dag var det iallafall!
snyggt manne!

Jonna hääääääär! =)

Jonna här.
Vaken helt ensam.. finns ingenting att göra. Så jag vräker i mig en massvis med Geisha!
Och en massa annat godis =p och bara kolar runt på datan.. kan ju inte direkt lyssna på musik heller..
Ni får en bild ifrån igårkväll.
Gästbloggade bara för att jag skulle ha något att göra.
Ha det bra, puss.
Haha.. för vi är ju så seriösa..
Ebba, Linnea och jag!

alone in the house of jonna

sitter här hemma hos jonna, fast hon är inte här utan ohon och linnea är nere på stan tror jag? hehe men sitter här och tare chill och dricker julmust :) men dom kommer nog snart

ont i huvet.

Fryser och har sjukt ont i huvet, blir att lägga sig nu läsa igenom so:n och kolla på tv ska även ta en alvedon och en järn tablett om det hjälper mot huvet fast tror det är att jag inte sovit något den här veckan eller att jag har haft linser som jag inte haft på några dagar. Godnattttt

tråkigt!

Ebba den tråkisen ligger och sover på golvet.. har försökt väcka henne med att sätta världens högsta musik precis brevid henens öron, jag har skrikit... börjar fundera på om hon har... dött :o
kanske inte. men jag har fett tråkigt här, lyssnar på musik och är helt ensam, pluss att det är tio tusen minus grader så sitter inlindad i en gosig filt.. :')
ha det bra alla, kramar från jonna.
just nu......

/hjärtatack

snart blir det tha bed men måste bara dö lite först av filmen kolla den själva och ja... usch tänker aldrig sitta barnvakt NEVER!

zoom into me

vill göra en ny design får ta och kolla lite på det har haft den här så länge nu hehe, har även kollat lite film"a horrible way to die" var väl bra, eller sådär vill ju se något läskigt så man typ inte kan andas efter åt det är kul, mysko jag låter haha. Men ska kolla någon mer film "when a strainger calls" blire, hoppas att den är läskigare :) puss och kram skumbanan

Gästblogg!

Jonna här, tänkte köra på en gästblogg!
Sitter just nu hemma hos Ebba, hon ligger i sin säng med sin ipad och spelar något barnspel, hur töntigt som helst.. haha! =)
Linnea var här ett tag också, men hon var tvungen att åka efter ett tag.. :(.
Jag och Ebba gick upp till hennes mammas affär och hämtade pengar sen köpte vi kycklingrullar! Så jävla gött det var!.
Har ingenting att göra just nu så drygar sönder, lyssnar på musik.. typ det.
Nu ska vi plcoka undan lite för har stökat till i hela deras kök, nästan iallafall.
+ att det är jullov om sju dagar! och hur awesome är inte det?! underbaaaaaaaaart!♥
Ha det bra, puss!
TITTA VEM SOM ÄR HÄR!?. JAAAAAAAAAG......

*dreeeggggel*


lucia

ska äta frukost nu så skriver lite snabbt, dagen idag börjar med att vi ska kolla på lucia i kyrkan till kl 10 sen efter det har vi bad och lite andra lektioner sen 10 över 3 slutar vi då går jag hem och gör alla mina läxor och kanske sover är trött som en sengångare! hejdå sweeties

skype med super duper leo

vänta på att få se betygen om man får göra det, skulle iallafall komma upp efter 12 så får sitta och vänta är så sjukt nyfiken :D men ska hitta på något att sysselsätta mig med nu baii baii

beroendeframkallandelåt


E

Hej hej hej hej hej hej hej!
Snart får vi veta vad vi kommer få för betyg i alla ämnen, vill veta nu hatar att vänta men kommer väll ha E i det mesta med bättre än F så :) Sen är jag sjukt sugen att sätta på mina lösnaglar med ska ha dom till jul så, sen har vi bad i morgon med WOHO fast inte. Sen slipper vi även matten i morgon för vi har lucia mysigt, gillar att vara i kyrkan jätte mysigt där.
skulle vara ganska najs att ha vara en siamesiks tvilling, man skulle aldrig behöva känna sig ensam.

hula hoop

nu blir det att dra to the school, efter det blir det att gör massa läxor och kolla lite på något hjälp papper till matte provet, lika bra att gör allt nu! ska inte tråka ut er nu så godmorgon eller? ja vi säger godmorgon!

you only care about yourself!

snart blir det sängen, är jätte trött men vill ändå inte lägga mig för imorgon är det måndag och det är ju inte sådär jätte kul. Jullovet får skynda sig att komma!!! fast bara en och en halv vecka kvar så jag räknar dagarna :) Godnatt sötisar

fair haired child

tips!

chillar

har vart i örebro hela dagensom sagt kom hem för nån timme sen, fick med mig lite nödvändiga saker, svarta jeans,en tjock tröja,mascara,eye liner och lösnaglar. Ska äta snart sen glutta på någon bra film resten av kvällen.

härligt disco

åhh älskar discon borde vara minnst ett varannan helg! helst varje helg, skulle vara sjukt kul. Men nu ska jag pilla ut mina linser och ta en dusch, ska upp "tidigt" i morron ska in till örebro med mamma och pappa vid typ 11 kommer vara halft död. Men puss och hej lever pastej

bokdag

orkade inte skrivar något igår, var iallafall hemma från skolan. Och idag har vi bokdag och slutar halv 4 på en FREDAG och det är sämst. Sitta och läsa, typ det värsta jag vet... Kanske kommer något inlägg senare ikväll, men nu måste jag dra hejs

författare nästa ;)

Äntligen klar med min deckare! gött. Pappa kom hem med idag... fick polkagrisar ännu mer gött mycket som är gött nu ;) ska duscha nu höres!

!

Godmorgon!
Vill bara sova är så sjukt skoltrött och ni vill jag bara att det ska bli jul lov, så skönt att vara ledig att få sova hur länge man vill mm. Men ska fortdätta äta frukost nu bloggar kanske senare idag, hejdå



true


ajjj

har sjukt onte på min kind är svullen o massa, ajj inte skönt och få en smäll där av en klubba... dom blåste inte ens dåligt! men ska inte klaga kan vart värre. Sitter och pratar skype nu med lite folk och ska väl fortsätta med det :)

spokey

Dog inte :D Blir oftast inte rädd, men för sånna här filmer som är "värkliga" ni fattar usch det okända är typ döden för mig hehe.. Men nu ska jag inte tjöta ut er hejs svejs

Paranomal activity

Kommer dö haha kollar skräck film själv men älskar det så jag får bli rädd haha :) kommer säkert somna vi hadeju innebandy turnering idag och vi kom 4 av 6 men inga spela speciellt snällt så ja ... Har väll lite blå märken här och där! Men nu ska jag kolla, hörs


Natti

Ska sova nu eftersom jag inte sov särskillt mycket igår hehe och sen tagga jag innebandy turnering i morgon!!! :D godnatt


hej

har inget och skriva men aa, sitter och pratar skype lite med borde igentligen göra mina inlämningar men orrrkaaar inteeeeee men jaja hörs :)

trollolol

har vart uppe o handlat och ska snart (kanske) göra mat till mamma och mig, efter som pappa inte kommer hem förens på onsdag sen åker han på torsdag igen och kommer hem på fredag GÖTT!!! slipper allt tjat då.

död

orkar kanppt röra mig sitter här som en zombie och bara tittar ska äta frukost nu sen drar jag till skolan yippiee!...

1.03

lyssnade på nyan i 1 timme och 3 minuter pallade inte mer haha ska komma på någe annat att göra nu hmm undra vad kanske kolla film :D så får det bli :)

wohhooooooooooooooo

har sjukt kul, sitter och skrattar bara för jag är så pigg och har lyssnat på nyan cat i 17 min hahha as kul nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nanananannanana den är så söt med eller kanske vet inte den är regnbågig iaf :D puss o hej leverpastejjjjj

hyper

kan typ inte sitta still vill bara springa runt men då väcker jag väl helea huset hehe...Men ska inte tråka ut er nu, godnatt till alla som ska sova :)
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA DÖR

i want it that way

väntar på att jonna ska komma hit men det kan ju dröja man vet aldrig med den där haha. Så får väl börja fixa majj lite nu
nu kom hon hejs

15.39

då vaknade jag idag haha, fattar inte hur jag kan sova så länge... Men senare ikväll så ska jag på bio här i byhålan men några kommer äga har sett filmer redan med spelaroll :D men ska fortsätta äta min frukost nu hehe hejdå!

tråkigt

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? Tjej

Vad står det i ditt femte sms? - Hallou??<3

Vem ringde dig senast? linneeeeaaa

Vad haru för bakgrundsbild på din mobil? tokio hotel och en snyggich

Vilket språk är din mobil på? - Svenska

Hur många sms har du i din inkorg? - många

Vem är din 13:e kontakt? - min kusin emma

Vem är din 20:de kontakt? - olivia

Gillar du nr 6? - ja min bror!

Är du kär i nr 63 ? - har inte 63 kontakter..

Har du varit tsm med nr 1? - hahah NEJ

Vad har din mobil för färg? - Svart

sugen på skräckfilm!!!

Har inget speciellt att skriva om men ville säga hej. Här får ni lite låtar att lyssna på:
som sagt jag lyssnar på ALLT

frågor

Har du:
Någon som förstår dig? - Ja det har jag
Någon som du saknar? - Ja
Någon som du hatar? - typ
Vem kramade dig senast? - mamma
Vem ringde dig senast? - linnea
Vem ringde du senast? - linnea
Vem var hemma hos dig senast? - jonna
Vem var du hemma hos senast? - tror det va jonna
Har du några kärleksproblem? - Nee
Har du pratat med någon idag? -har pratat med mååånga idag

Har du gråtit idag? - Nej

Har du skrattat idag? - Ja



Jag:
Är singel? - Ja
Svär ofta? - hehe ja
Sjunger i duschen? - nästa jämt
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - nej, men skulle vara sjukt skönt
Skrattar åt dina egna skämt? - ALLTID
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - skulle jag nog


Har du:
Piercingar? - öronen
Syskon? - 2
Jobb? - skolan
För många vänner? - såklart inte, man kan inte ha för många
Rymt hemifrån? - när jag var liten
Färgat håret? - JA
Bra självförtroende? - inte så men det blir bättre och bättre
Sagt "jag älskar dig" till någon? - Ja
Varit kär? - Ja
Dumpat någon? - yes
Gjort något olagligt? - Ja
Somnat i skolan? - tror det
Brutit ett ben? - inte brutit mig nån gång
Tappat bort mig i min hemstad? - i skogen...
Sett en fallande stjärna och önskat? - ja

Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? - Ja 
Smugit ut utan lov? - mm
En hemlighet som ingen annan vet? - ja
Sovit en hel dag? - jaaa
Somnat gråtande? - Ja det har jag
Blivit generad inför folk? - mmmmm
Varit kär i någon utan att säga det till personen? - typ
Ätit musslor? - Nej bläär
Färgat ditt hår svart? - NEJ



Vad:
Längtar du till mest just nu? - Till jul
Ska du göra i helgen? - är helg nu
Gjorde du igår? - va i skolan
Ska du göra i sommar? - en massa
Har du för mobil? - iphone 4
Vad köpte du senast? - lite saker
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? - SKRIKIT


Vem/vilka:
Slog du senast? - öhh har inte slagigt nån på alvar
Fick du sms från senast? - puttis
Pratade du med i telefonen senast? - linnea fortf
Älskar du? - Mycket
Var du med senast av det motsatta könet? - min bror
Vet mest om dig? - jonna
Sov du tillsammans med senast? - mitt gosedjur :')


vart hos mamma hela dagen!

Så har inte kunnat blogga något och blogg.se appen funkar ju inte igen... Men har hafft en mysig dag nördat tempel run med min bror, sprungit ute på "stan" och blivit helt blöt mm haha och såklart ätit lusse bullar! Och nu ska jag lyssna på lite musik och bara ta det lungt.
där ser ni lite urav tröjan jag köpte i torsdags med!

likt?


ena bilden från 5an typ, 3 år sen, själv tycker jag inte jag är ett dugg lik möjligt vis näsan i sånna fall!

gamla tv program :')

dessa program är jag uppvuxen på + svampbob. TA TILLBAKA ALLA DOM PÅ NICELODEON!!!

Don't cry, just say fuck you and smile

har ängnat min kväll åt att ställa upp marknadsstånd och frysa halvt ihjäl! Kolla mest på för var lifsfarligt höll på att få nån pinne i skallen och massa haha. Sen har jag hjälpt mamma med lite grejer i affären med, bättre än att sitta hemma och ha tråk. hejdå!
p.s jonna hoppas det var ok att jag låna dina vantar, dom rädda min kväll!♥

bitch jaoo

ledsen för lite dålig uppdatering men var i örebro hela dagen igår med bästis ♥ köpte mjukis byxor,stickad troja, glitter eyeliner och sånna här pormask plåster heter det de? låter äckligt haha. Skolan idag var skön inga jobbiga lektioner så :) OCH NU ÄR DET HELG SÅ HARE GÖTT IGELKÖTT!!! puss

örebro efter skolan idag

kör på samma kläder idag som jag har haft sen i tisdags men orkar värkligen inte bry mig så jädrans tött bläää. Men efter skolan drar jonna och jag inte till örebro och shoppar awesome, men nu ska jag åka hejdå!

RSS 2.0