:P

Heej
tänkte visa hur jag fixar naglarna så det blir sånt där mönster på
Först så tar jag ett nagelack under sen så har man en platta med mönster
Så ser den ut
Man har iaf på nagelack på det mönster man vill ha sen skrapar man bort det översta så det bara är i själva mönstret
Skrapan :P
Sen när nagelacket ligger i mönstret tar man en stämpel o trycker så mönstret blir på den sen är det bara att trycka på nageln, super lätt !
Allt finns och beställa på nelly.com och man måste ha ett special lack som man tar över allt så det håller :D
Puss

Skor !

Haha lika bra att jag visar min skor nu annars glömmer jag det :P
vet, inte sommar än
haha tvätta Mini idag, kan en hund bli sötare ?

Seegt !

Hellouu
sitter här hemma ensam och har tråkit som vanligt inge kul :/ Vill värkligen ha skola nu inte för att det är kul utan för att få träffa folk känns som jag inte har träffa nån på evigheter men var ju senast i torsdags haha :P Jag har blivit beroende av pucko festisar haha vet inte varför men så himmla gott ju.
O i morron blir det väl inge kul heller blir att träna till om provet tills på måndag och skriva engelska bok recesione eller hur det stavar OCH att träna till kemi prov tills tisdag kul liv eller inte ! Inte så kul inlägg men spela roll ;)
PusS

Klockan !

Tänkte bara visa klockan jag köpte i dag på ur & penn på rea för 200kr jätte billigt ju :)
Hiss eller Diss ?

Leetaaar :P

Asså jag MÅSTE ha en ny bikini tills vi ska till sälen för alla är typ försmå nån som har nån bra sida med fina bikinis under 250 typ ? :) skulle vara jätte glad om alla svara o har en på hm jag beställer om jag inte hittar nån annan men vill ju ha nån kul.
PuSs

Sommar nunununuuuuu

Hello sunshines !
Idag så har pappi o jag vart i örebro heela dan o fick med mig lite grejer så är nöjd lägger ut lite bilder sen kanske :)
Köpte iaf ett par jeans shorts.ballerina skor och en klocka i know as tidigt att handla sommar saker men kunde inte låta bli hehe.
Nu..
Pöss Pössss

Bio

Hej !
Hemma från bion nyss eller jag för en o en halv timme sen. Vi så love and other drugs den va jätte bra :) Och i morron ska jag med jonna o kanske olivia till gustavsvik kommer bli fett kul.
<3
"Tjoooo" bara jonna o olivia som fattar x)

Geeks ;)

Hello !
igår var jag med jonna i örebro, hitta lite saker oså. sen åt vi på bara vara det är lätt bäst där :)
Puss <3

haha bara för jag har lust ;)

Glee Cast – Telephone (Glee Cast Version)

puss

Vill bara säga go natt
haha lite sådär halft serriöst x)

:)

Hellu !
Idag så såv jag till 1 o jag skulle ha sovit längre om inte mamma väckt mig haha men somna ju inte förens 2 så ;) Men idag blir det nog att bara vara hemma tror ja, får se om jag hittar på nå.
pussss

Fixat naglarna !

Har fixat mina naglar nyss vart faktiskt bra
Så blev det, vad tkr ni ?
Har förästen börjat gilla lady gagas ny låt haha lyssna på den minst 10 ggr igår ;)

Dans idag ?

Hej
Idag så vakna jag typ 9 så jäklarns tidigt men men… idag så tror jag det e dans hoppas det men är sportlov o massa får väl gå dit o kolla :) har typ inget och skriva om så bye bye
Hiss eller Diss ?

wohoo !


Har hittat resten av säsong 1 av glee är så GLAD :D just nu sitter jag och lyssnar lite på musik och väntar på glee..
pussSss

Rubrrrikkk

Hello !
Jonna gick hem för ca 2 timmar sedan o det hon skrev igår stämmer ju då inte haha att hennes dator sprängs… Men efter hon gick hem drog mamma pappa o jag ner på stan till min bror o hanns tjej vi fika lite där oså :)
Haha så jävla sööt <3

CLIFFORD!

CLIFFORD ÄR VÄRLDENS BÄSTA POGRAM / JONNA
KOLLA PÅ DE FÖR DET ÄGER, MEST I VÄRLDENS, EBBA GILLAR BARA PUMBA, DET SUGER!
BAY BAYYYS :D

Mini discooo

Jonna gäst bloggar:
chacha the king is here!
ebba och jag har disco här, det är nere på skolan men vi orkar inte gå dit, såå långt!
haha k- kbullen
EN SAK SOM ALLA SKA VETA SOM LÄSER DEN HÄR BLOGGEN ÄR ATT EBBA HAR EN VÄLDIGT DÅLIG MUSIKSMAK!
nu lyssnar hon på glee…..
it sucks.
men ja, tyvär har ju inte jag själv-kungen någon blogg eftersom jag får så mycket läsare och komenterer så datan sprängs, den säger bara poff och sen får man åka till mediamarkt dagen efter ….INTE BRA!
men aa det kan ju komma upp lite bilder på mig ibland också så då får nog ebba extra mkt läsare när kungen är på bild!
ni får ju inte tro att jag är psyko, det är bara det att ni måste få veta mitt äkta jag!
en gllladddd prick
puss loveu all !
cococoocococcococo :D

!!!

Lady Gaga – Born This Way nya låten av lady gaga hon är ju sjukt bra men vet inte om jag gillar den här så mkt får väl lyssna på den några gånger :D

Kväll med min iller ;)

Heej !
Känner mig sjukt mkt bättre nu :D I kväll kommer jonna hit o vi ska titta lite på film oså sen sover hon över med, fick inte gå på discot för mamma för jag hade feber igår… Så har köpt massa godis o chips, kommer bli megA kul.
Haha bjuderrr !

happy !

Heeej !
I dag så vaknade jag nyss så har inte hunitt gjort nå speciellt. Och i går var det så jävla jobbigt mådde illa hela dan typ o hade feber o massa, men sen på kvällen vart det bättre så nu är jag bara förchyld tror jag :D Sen i går så skulle vi beställa en one piece men det typ krongla as mkt men tillslut fixa pappa det är så suuupppeer glad… O jag vill ha glass men detvar ingen som köpte igår pappa glömde när han gick till ica o mamma orkade inte så får väl se idag, för jag SKA HA glass !
/ eBBa

Sjuk :´(

Hej !
I morse när jag vakna hade ja lite onte i halsen men gick te skolan endå o orka typ inget där satt bara o var tjurig haha sen följde lina med mig hem, ver väl inte sp social precis haha satt typ o dega i en hög… sen visade det sig att jag hade jätte hög feber vill värkligen INTE vara SJUK. men men är väl förchylningen jag har haft i typ 3-4 månader :/
just nu är inte glad precis...

today !

T-shirt: wesc
Linne: BikBok
Leggings: Pieces

allahjärtansdag !

Heej !
skolan idag har väl vart som vanligt oså. Är så glad har äntligen gjort klart boken om mig så skönt så nu äre bara och göra framsida o det är ju inte så svårt :) måste följa med mamma in på dansen idag för hon vågar inte åka dit själv haha så får väl skämmass lite men men.. det var väl det '
ha en bra allahjärtansdag !

<3?

Heej !
Har typ inte blogga nå för har inte haft nått och skriva om men iaf så igår så sova jag hos jonna o olivia,vendela och lona med vi hade super kul iaf och i dag så har det varit dans o man kan ju säga att jag "nästan" kan den haha x) men men får väl träna lite själv. Asså jag hatar att sova i mitt rum för det e så jäkla kallt så vi har fått ställt dit ett extra element men det är förfarande kallt blir att sova i mjukisar tjocka strumpor tröja o mjukis tröja :/ inte för jag tror nån bryr sig men endå ;P Blir väl att sitta vid datan en stund o sen läsa engelska bok I HATE BOOKS :@ är det enda jag säger våran lärare tvingade mig o läsa en bok på 442 sidor på 2 veckor jag lyckades iaf men mästan det värsta jag har gjort…
// Ebba

trött

Heej
är så jäcklarns trött varför vet jag inte, o vrf jag längtar tills tisdag vet jag inte heller bara längtar till det, ska ju inte göra nå speciellt heller. men har titta på mean girls den var ju jätte bra :D Och ska försöka städa mitt rum men orkar ju inte HATAR ATT STÄDA ! hoppas mamma ka beställa hem tyg i dag för hon ska försöka sy en one piece till mig eller det heter inte det men typ heldress för det är bara ett märke på heldressar man  kan köpa men kallar det de endå.

jonna är the king !

skulle bara säga att jonna vill e att jag skulle skriva att hone king ;) håller ni med ?

im sooo happy !

Är så glad för kom på att jag inte har nåra läxor så behöver inte gö nåra när jag kom hem :D typ första gången sen vi började ju. Ska titta på alvin och gänget 2 snart har inte sett den en hehe lite efter...
Puss

Svar !

vad använder du för smink ?

Bilden säger väl allt ?

Hur fixar du ditt hår ?

Först så plattar jag hela håret sen tar jag min (älskling) volymtång och tar det under håret, sen lite hårsprat syoss max hold o sen är det klart !
Villka bloggar läser du ?

Jag brukar läsa kissies,dessies,fokis,kenzas,isabelles och några vänners :)
Hur gammal är du ?

Jag är 13 år och jag fyller 14 i sommar.
varför bloggar du ?

Vet faktiskt inte varför jag bloggar tycker det är kul helt enkelt.
Vad skulle du göra med en miljon ?

Men en miljon skulle jag shoppaaa allt jag såg, fixa en stor pool o massa annat :D

god morgon !

Heej
idag i skolan så går vi till halv 4 fast vi har ju hemkunskap sista lektionen som sagt. sen efter skolan ska jag städa mitt rum tror jag, det är ju såååå tråkigt men men måste göras ibland.
just nu

rubriik

Hej
Har typ inget o skriva dan i dag har väll var ok men tisdagar är så stressiga har typ 5 min mellan varje lektion :/ Men ska träna lite spanska för i morron har vi prov hehe o engelska provet gick ju inte så bra ska göra om en sak, alla städer i englan typ. sitter och nördar hela min spel lista på spotify- shake that A$$
Bjuder !

höhö

Hej
Är med lina nu o vi flumar lite framför webcamen x)
Är du skruvd eller haha min humor ;)

:D

Heej !
Nu har jag nyss kommit hem från dansen o det var super kul ju :D så ska fortsätta såklart även fast jag inte ä den bästa hehe. ska nog gå in o duscha nu men ska bara säga att jag svara på alla frågor på onsdag om jag hinner...
Puss puss

Rössstttaaa !!

Hej
idag så ska jag vara med jonna tror ja o hoppas att hon ska sova här :D men har nyss varit uppe o handla lite frukost så ska väll käka lite snart.
http://shisaalicia.blogg.se/2011/february/utkast-feb-5-2011-1.html#comment rösta på mig nr 13 :D<3

Frågestund !!!


Zebra !

Hola amigos !
Idag så har äntligen mina nagel saker kommit är så lycklig hehe
Inte så bra bild men tog ju med mobilen
Dagens outfit vette fan hur det stavas x)

omg :o

asså snart 1 helt år sen gud vad tiden går fort , skapligt mkt foundation haha ;)

Så sköna asså

haha har tittat på sveriges värsta bilförare så jäkla sköna dom e, dom kan ju inget typ...
Men i morron är det sista skoldagen sen ÄNTLIGEN helg, så skönt med sovmorgon. Men vet inte vad jag ska göra i helgen förutom att jag ska börja på dans kommer bli mega kul har inte gått sen jag var typ 9-10 år nått sånt. Bli bliss är som street typ :D
sötaste <3 jag e sååå serriös haha

wiihho

heeej !
I skolan i dag hade vi typ biologi prov hoppas det gick bra o sen hade vi syslöjd o jag ska göra mystofflor haha
sen efter skolan följde bästa jonna med mig hem o vi spela lite wii o så... just nu sitter jag o keekarr korv ;)
va väll inge mer
Typ så asså

fattar naaddaaahh

nu är glee slut :´( och ska försöka träna på engelskan o biologin men fattar inte mkt av engelskan as mkt ju... men ska väll lyssna lite på musik o sen träna haha
Ni ser ju hur många sidor det är+glosor+ alla städer i england!

Glee in my <3

Idag så gick vi till halv fyra med det vat chill för sista 70 minutrarna hade vi hemkunskap, vi bakade chocklad muffins. Och om typ 1 timme är det glee det bästa programeet i veckan ju :D http://www.youtube.com/watch?v=Ib9yIM4a1no

heej

Idag så har jag vart i klacken med skolan och det var super kul och jag som har sånna skillllls trillas såklart i liften haha så det kom nån såndär vackt sen när jag skulle gå ner fick jag en lift i huvudet höll på att skratta ihjäl mig ;) Bussen hem var också  kul för lina o jag var lite flum...
ska träna på engelska o biologi men gör allt annat ist för det varför vet jag inte, hatar att träna o engelskan är omöjlig men men ska börja snart.
Världens sötaste <3

RSS 2.0